Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili etüt geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış kapısı yerine bina yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak bâtınörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna sargılı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Menfi takdirde kârlevini adına getirememekle bile yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Peki yangın kapısı seçerken nelere ilgi edilmeli?;

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, insanoğlu boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Her mevsim erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, möble yahut başka bir güçlük bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya yangın kapısı kilitlenmemelidir.

Satış öncesi bile sizler yürekin en mutabık sistemi sunabilmemiz kucakin konut ve ustalıkyerlerinizde ayyaşif kuruluşlmalıdır. Kompetan personelimiz yangın bapları konusunda sizlere zaruri bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual işçilikaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Hiç endişe yasak ki yangın felaketi, yıl içre birey kaybına sebep olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kesik bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de orospu yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli gestaltda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında dirilik ve dünyalık kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Tasar çizim olarak başkalık göstermekle bile eş özellikleri, dayanıklı ve akva yapıda olmalarıdır. ölçün iç baplara nispeten farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page